Heisann !!! Meg og Amanda har ikke blogglyst akkurat nå, så vi tar oss en liten pausee <3 så hade !!! 

Ah den er sååå søt !! Så jeg måtte bare ha den ♥ Bestilte den på søndagen. Den er fra nelly foreseten ;))

Hva syntes duu ? 

//Amanda
På mandag var jeg og mamma i Skien. Jeg kjøpte 2 ting, og de kommer her :)

Storfornøyd med begge innkjøpene, så nååå gleder jeg meg til sommeren <3
Hallo ! <3

I dag var Oliver hos dyrlegen. Stakkars lille katten min !!  Vi er ikke helt sikkre på hva som har sjedd, men vi tror at han har vært i en liten sloss kamp. Han har blitt skada i beine også har han fått et lite sår i magen. 

Jeg gidder ikke å legge ut bilder av sårende siden der er jo ikke så veldig gøy å se på det. Men her er et bilde av Oliver før han dro til dyrlegen. 

  

 Vi Blogges Malin ♥
Halaaaa ! Amanda igjen.. akkurat nå skyper jeg sånn ca, med mangeeee.. kan ikke akkurat si at jeg skyper da siden jeg bare chattar med dem også har jeg ikke web heller så daaaaa ja :D Men i helgen har jeg bare chilla ogsånt ! Også vil jeg bare si at Ingrid og Olivia er sykt kule ;)♥
Hihihi, vet jeg er gæren :P

Hva skal du i dag ??
Hala !! Kom hjem fra diskoteket for litt siden, det var kjempe gøy ! Litt kjedelig på begynnelsen så ble det bare bedre og bedre <3 Også de koselige menneskene dah !! Hahaha latterkramper ble det også. Var mest med Ingrid og Olivia, elsker dere <3 Også var jeg jo med maaange flere <3 Tok noen bilder på iphonen meeen tror ikke jeg legger ut dem da, siden jaaa ser ikke helt bra ut :S haha hadeeeeeee !!

Har du hatt en koselig kveld ??

Blogges Amanda <3
Halla, det er amanda som blogger :D Herregud , sorry vet jeg ikke har blogga, meeeen de leksene... herregud har sitti støkk med lekser hele uka.. Har jo blogga litt, men skal ikke skryte av det da for jaa ikke veldig bra :S Ehm ja, nå gidder jeg ikke blogge om lekse tull og sorry dårlig blogging å sånt hahaha, tragisk jeg vet :D Over til noe beedre, i morra aaaah fredag <3 beste dagen ! Jeg tror jeg skal hjem til Ida, med Kathrine og Mina tror jeg Ida sa til meg hihi :) Blir koselig!! Ehm ja også blir det kanskje diskoooo på meg å hahaha :D But yes that was that, byebye xoxo amandaa <3 


Opptaterer mere i morra ;) Også var synnøve hos meg i dag ! Kjempe koselig som vanelig !! <3 

Skal du på disko i morra ? Har du masse lekser ??

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Mars 2012
Februar 2012


K a t e g o r i e r


Blogg
foto
Hverdag
Mote
videoblogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits