Heisann !!! Meg og Amanda har ikke blogglyst akkurat nå, så vi tar oss en liten pausee <3 så hade !!! Hallo ! <3

I dag var Oliver hos dyrlegen. Stakkars lille katten min !!  Vi er ikke helt sikkre på hva som har sjedd, men vi tror at han har vært i en liten sloss kamp. Han har blitt skada i beine også har han fått et lite sår i magen. 

Jeg gidder ikke å legge ut bilder av sårende siden der er jo ikke så veldig gøy å se på det. Men her er et bilde av Oliver før han dro til dyrlegen. 

  

 Vi Blogges Malin ♥
Halaaaa ! Amanda igjen.. akkurat nå skyper jeg sånn ca, med mangeeee.. kan ikke akkurat si at jeg skyper da siden jeg bare chattar med dem også har jeg ikke web heller så daaaaa ja :D Men i helgen har jeg bare chilla ogsånt ! Også vil jeg bare si at Ingrid og Olivia er sykt kule ;)♥
Hihihi, vet jeg er gæren :P

Hva skal du i dag ??
Hallo ! Jeg har ikke fått blogga så mye i ferien siden jeg har vært på hytta til Karina å der var det ikke internett. Det var utrolig gøy der, men det er det altid da<3 Så møtte vi Jonas i bakken, men vi sto ikke så mye siden det blåste skikkelig der opp. Så da dro vi opp på en resturang på toppen av bakken. Men ja, vil bare si sorry for lite blogging. Jeg tok ikke noen bilder på hytta, men her er ett bilde fra sommeren 2011 ♥

Vi Blogges Malin ♥
Halla det er Jonas, jeg er kul:-)
jeg liker Ida<3 Halla det er Amanda, jeg er kul:-) jeg liker Markus<3 Halla det er Elias, jeg er kul:-) jeg liker Mina<3 vi ersikkelig awsomeee :-)

Takk for oss !!!<3
Hellu ! Tenkte kanskje at jeg skulle lage en romvideo , eller så skal meg og Amalie sikkert lage noen videoklipp på hytta, fordi vi skal på hytta i dag bare for å se på den (noe som jeg ikke har lyst til). Men det er opp til dere, videoblogg skal det i allefall bli ! Men åssen videoblogg ? dere bestemmer !!!! ♥♥

Åssen videoblogg vil dere ha ? 

xoxo Amandaaaa ;*
Da turer meg , Silje og Amalie til fritidsparken ! Så nå er vi fornøyde ! Håper dere får en fiiin dag <3 hadeee//Amanda
Hey babes ;* hoho digger overskriften min i dag !! Jaja , i dag har Silje vært her , hun spiser nå men hun kommer snart. Vi har laget en video, meeeen vi kommer nok ikke til å legge den ut ;) det er utrolig deilig å tenke på at det er vinterferie , ja den følelsen er chill og digg. Meeeeen that was that!

Katten til Malin, den er såå herlig ;**

//Amanda
Hei !

Nå har jeg bare fått 2 komentarer på det innlegge under, å da gidder jeg ikke å legge ut videoen idag..  
Det var litt rart når vi nesten akkurat har sagt at vi føler at vi blogger for oss selv.

 

Vi Blogges Malin ♥
Hallo. Meg og Malin vil bare si at vi kommer sikkert ikke til å blogge før vi får mer en 6 komentarer, for vi føler bare at vi blogger for oss selv ... så ja da vet dere det ! GOD VINTERFERIE ♥ xoxo A&M 


Vi har blitt enige om det assa :P

Blogges Amanda !

Hva skal dere i vinterferien ?
Hallo nå er jeg på skolen, har akkurat hatt engelsk så nå skal vi spise litt :)
Det er skikkelig deilig å ha med pcn på skolen. jeg pleier å være på litt innimellom i timene så kommer sikkert til å blogge i morgen også når jeg er på skolen. 

Tokk dette i går på skolen !

Haha :)

Vi blogges Malin ♥ 
Hallo ! Endelig skal vi ha en blogg i sammen , men som dere sikkert vet har vi hatt en blogg hver også. Vi skal fortsatt blogge litt på den gamle og da, men mest på denne ;) Så vi håper du liker bloggen vår, og at du vil følge den videre !!Håper du liker bloggen vår !

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Mars 2012
Februar 2012


K a t e g o r i e r


Blogg
foto
Hverdag
Mote
videoblogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits